Connect with us

F4 pokala Slovenije 2019 - NOVO MESTO

VIDEO: Polak pred pokalnim spektaklom v Marofu: Vse je mogoče!

Aleksander Polak računa tudi na veliko število ivanških navijačev v Novem mestu. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Ta konec tedna bo Novo mesto v znamenju rokometa. Novomeška športna dvorana Marof bo 11. in 12. maja (sobota, nedelja) gostila finalni turnir pokala Slovenije, na katerega so se presenetljivo uvrstili tudi rokometaši SVIŠ-a iz Ivančne Gorice po skalpu nad aktualnimi državnimi podprvaki Ribničani.

Te dni smo obiskali trening ivanškega prvoligaša, ki se pod budnim očesom glavnega trenerja Aleksandra Polaka in pomočnika Stanka Zupančiča pripravlja na sklepni turnir četverice pokala. Nasprotnik SVIŠ-a bo v polfinalu novomeška Krka, katero je sicer izvedljivo premagati, a potrebno je opozoriti prednost domačega terena.

Spomnimo, Ivančani so pred petimi sezonami v celjskem Golovcu presenetili celotno slovensko rokometno javnost. Pisalo se je leto 2014, ko so se z žreba odpravljali z nasmeškom na obrazu. V polfinalu so se namreč udarili s trebanjskim Trimom in ga presenetljivo premagali ter se v finalu udarili s pivovarji. Prav letos se utegne ponoviti enak scenarij, z izjemo, da bo tokrat namesto Trima nastopala novomeška Krka.

Pred polfinalnim spektaklom, ki se v Marofu v soboto, 11. maja začne ob 20. uri, smo se pogovarjali s trenerjem SVIŠ-a Aleksandrom Polakom.

Spodaj si poglej, kaj meni Polak pred F4 pokala:

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in F4 pokala Slovenije 2019 - NOVO MESTO