Connect with us

F4 pokala Slovenije 2019 - NOVO MESTO

Pokalni zmagovalci na sprejemu pri županu

Velenjčani so v velikem finalu premagali novomeško Krko. Foto: Urh Pirc/ŠD Šport

Pokalni zmagovalci na sprejemu pri županu

Velenjski rokometaši, ki so ta konec tedna slavili v slovenskem pokalu in prišli do prve lovorike po letu 2003, so bili danes v organizaciji Mestne občine Velenje sprejeti v Vili Bianca.

Moštvo, na čelu s strokovnim štabom in sodelavci je naprej nagovoril podžupan Mestne občine Velenje, Peter Dermol. Sprejem je potekal v sproščenem vzdušju, kasneje pa je nekaj besedam prisotnim povedal tudi kapetan velenjskih os, David Milavčič.

»Rokometni klub se velenjski občini zahvaljuje za podporo. V klubu se bodo še naprej trudili, da bo lahko mesto Velenje ponosno na svoje rokometaše,« so zapisali iz velenjskega kluba.

David Miklavčič je bil izbran za najkoristnejšega igralca turnirja. Foto: Urh Pirc/ŠD Šport

»V Mestni občini Velenje prav gotovo z veseljem in ponosom spremljamo vse športne aktivnosti naših športnic in športnikov. Ko je Rokometni klub Gorenje Velenje pretekli vikend dosegel izjemen rezultat in je v njih malokdo verjel, smo vanje verjeli in izjemen rezultat pričakovali vsi mi, ki živimo v Velenju in spremljamo ekipo že od začetka sezone. Z zmago v polfinalu nad večnimi rivali iz Celja in zmago v finalu ter osvojeno lovoriko so dokazali, da so kljub svoji mladosti ekipa, ki ima zmagovalno mentaliteto. Nenazadnje so ekipa, ki zelo pomembno vpliva na razpoloženje ljudi v našem mestu, ki spodbuja mlade, da se vključujejo v rokomet in skrbi za promocijo Mestne občine Velenje,« je v izjavi za javnost dejal Miklavčič.

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in F4 pokala Slovenije 2019 - NOVO MESTO