Connect with us

1. B DRL

Izberi najboljše posameznike letošnje 1. B lige!

Izberi najboljše posameznike letošnje 1. B lige!

Sezona v 1. B ligi je zaradi koronavirusa predčasno zaključena, na portalu ŠD Šport pa boš v prihodnjih dveh tednih glasoval za najboljše posameznike minule sezone v drugoligaški konkurenci.

Tekem sicer ni, a vseeno lahko na naši spletni strani spremljamo zanimivo dogajanje s področja kadrovanja in preostalih stvari na slovenski rokometni sceni. Dogajanje bomo v prihodnjih dveh tednih popestrili z glasovanjem za najboljšo postavo letošnje sezone v drugoligaškem tekmovanju. Izbirali boste lahko najboljšega vratarja, levo krilo, levega zunanjega, srednjega zunanjega, desnega zunanjega, desno krilo, krožnega napadalca ter trenerja.

Tokratne kandidate so izbirali člani strokovne komisije, medtem ko bosta najboljši trener in igralec v minuli sezoni deležna praktične nagrade našega partnerja NANNI (VEČ TUKAJ).

STROKOVNA KOMISIJA: Dominik Pekeč (ŠD Šport), Peter Zalokar (Delo), Gregor Lisec (Ekipa SN), Mitja Markuš (strokovni sodelavec).

V minuli sezoni smo videli kopico presenečenj, spodrsljajev in zanimivih obračunov. Prav tako je bila izbira kandidatov zaradi izjemno velike konkurence še kako težka. Vsi kandidati so izbrani na podlagi njihove uspešnosti v letošnji sezoni, statistike (povzeta po RZS) in podrobnem spremljanju strokovne komisije.

GLASUJ ZA SVOJEGA FAVORITA:

Glasovanje bo potekalo do sobote, 23. maja.

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in 1. B DRL