Connect with us

Pogoji uporabe spletne strani

Pogoji uporabe spletne strani

Vsebina, objavljena na spletnih straneh sd-sport.si, se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

sd-sport.si se bo trudil zagotoviti najbolj točno in ažurno vsebino na spletnih straneh, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni točnosti in/ali ažurnosti. sd-sport.si lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Spletne strani, na katere kažejo povezave s spletnih strani sd-sport.si, niso pod nadzorom sd-sport.si.

Niti sd-sport.si niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani sd-sport.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh sd-sport.si, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Varovanje podatkov
sd-sport.si varuje vaše podatke.

Osebni podatki
Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o naših storitvah, ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov. Zbrani podatki se lahko pri tem posredujejo tretjim osebam s katerimi ima sd-sport.si podpisano pogodbo o obdelavi podatkov.

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da sd-sport.si trajno ali začasno preneha uporabljati osebne podatke. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Pravica do obveščenosti
Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas:

E: info@sd-sport.si

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Namen uporabe
Ljudje nismo številke. Smo individualne osebe z lastnimi cilji, preferencami, potrebami in problemi. Če želimo zagotoviti kar se da personalizirano uporabniško izkušnjo, moramo razumeti potrebe in probleme posameznega uporabnika. S tem namenom vas moramo spoznati nekoliko bolje. Razumeti želimo katere tematike vas zanimajo, katere vsebine prebirate na naših spletnih straneh, katere dogodke obiskujete, kateri komunikacijski kanali so najbolj primerni za komunikacijo z vami ipd.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah, prenosom datotek s spletnih strani sd-sport.si, oddajo svojih podatkov preko spletnih obrazec ali naročilu na e-novice, uporabnik dovoljuje sd-sport.si, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavnimi zakoni. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje sd-sport.si, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah sd-sport.si, ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov.

Navedene podatke lahko sd-sport.si, obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike, 5 let za vse ostale uporabnike ter do odjave naročnika na e-novice, oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Varovanje vaše zasebnosti
sd-sport.si zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani se izvaja v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo z do 256 bitnim ključem, še preden zapustijo vaš brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše osebne in transakcijske podatke, ki jih pošiljate v spletno trgovino.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/