Connect with us

F4 pokala Slovenije 2019 - NOVO MESTO

Ivančani pokazali karakter, pivovarji so se morali zadovoljiti z bronom

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Ivančani pokazali karakter, pivovarji so se morali zadovoljiti z bronom

Tekma za tretje mesto na pokalu Slovenije v Novem mestu se je že končala. Pivovarji so komajda strli odpor žilavih Ivančanov, kateri so z izjemnim karakterjem navdušili rokometno javnost, ter se dostojno upirali aktualnim državnim prvakom. Na koncu so vendarle pretehtale in izkušnje in daljša celjska klop.

Pivovarji so po včerajšnjem obračunu z novomeškega parketa odhajali sklonjenih glav. Po slabih šestih letih so namreč prvič izgubili od velenjskih rokometašev (več o tem TUKAJ), tako so se morali v tekmi za tretje mesto udariti s SVIŠ-em iz Ivančne Gorice.

V celjski ekipi so se v kadru znašli trije novinci, in sicer Filip Rakita, Anže Blagotinšek ter vratar Gal Gaberšek. Tokrat v postavi ni bilo Davida Razgorja, Jerneja Mlakarja in Kristiana Bećirija. V polfinalu je bil odsoten tudi Klemen Ferlin.

Spodaj si poglej, kaj je po tekmi povedal celjski vratar Aljaž Panjtar:

Karakter in dostojen odpor za rešitev skromne sezone

Ivančani so včeraj v hudi borbi morali priznati premoč Krkašem (več o tekmi TUKAJ).

Foto: Urh Pirc/ŠD Šport

Trener SVIŠ-a Aleksander Polak se je pred nedeljsko tekmo odločil za nekaj sprememb v primerjavi s polfinalnim srečanjem. Na tribuni so ostali Matic Košir (poškodba prepone), Jakob Hrovat in tako kot včeraj tudi Simon Zlatnar, Rok Zaletelj, Nejc Ropič, Matevž Kutnar ter Ambrož Bregar. Tako sta priložnost dobila vratar Denis Struna in Aljaž Kutnar.

Spodaj si poglej mišljenje Simona Stoparja o koncu turnirja:

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in F4 pokala Slovenije 2019 - NOVO MESTO