Connect with us

Liga NLB

VIDEO: Trener, ki je šokiral celotno rokometno Slovenijo in Trimo popeljal do zgodovinske zmage

Foto: Slavko Kolar

Včeraj smo v slovenski rokometni ligi doživeli pravo senzacijo. Rokometaši Trima Trebnjega so včeraj gostovali v hramu slovenskega rokometa (Zlatorog) in aktualne državne prvake Celjane šokirali s 26:31 (12:13). Po tekmi je pred klubsko kamero stopil glavni trener ekipe – trener, ki je šokiral celotno rokometno Slovenijo in Trimo popeljal do zgodovinske zmage.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaNihče si ni mislil, da bi sredi tedna prišlo do takšnega šoka, še posebej v Zlatorogu. No, v taboru Trima so očitno verjeli v takšen uspeh in se v Celje odpravili z zelo optimističnimi načrti.

Trebanjska ekipa je v tekmo krenila odločno in stalno dihala za ovratnik domačim rokometašem. Največja prednost je znašala le +3 (12:9), v končnici prvega dela pa so Trebanjci izkoristili nekaj napak domačih in na odmor odšli z minimalnim vodstvom (12:13).

V drugem delu so tempo igre nadzorovali gostje in mirno ohranjali prednost. V 53. minuti je vodstvo znašalo že +3 (23:26) in na koncu je Trimo slavil s 26:31 (12:13).

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Marsikdo se sprašuje, zakaj je prišlo do tako velike senzacije. Med drugim so nekateri celjski navijači celo par minut pred koncem srečanja zapustili dvorano, češ da v knežjem mestu vlada veliko razočaranje.

Zagotovo je bil to hladen tuš pred pomembno tekmo EHF Lige prvakov, ko to nedeljo ob 17.00 gostuje madžarski Pick Szeged. Poraja pa se lahko tudi vprašanje, ali so bili celjski igralci morda preveč z mislimi že na nedeljski obračun, ki bo bolj pomemben.

Spodaj je nekaj besed po tekmi s Celjem za klubsko televizijo spregovoril trebanjski strateg Benjamin Teraš, ki je z včerajšnjo senzacijo v Zlatorogu, na noge dvignil celotno rokometno Slovenijo.

Spodaj si poglej izjavo Teraša po včerajšnjem slavju v Celju:

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Liga NLB