Connect with us

Liga NLB

Gregor Cvijić prevzema suhorobarje

Gregor Cvijič bo prve prvenstvene točke lovil pri ekipi Ljubljane. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Gregor Cvijić prevzema suhorobarje

Ribniško moštvo je po slabem uvodu v sezono ter kaj nekaj slabih predstavah, prišlo do točke, kjer se je od stolčka glavnega trenerja poslovil Damjan Škaper. Triinštiridesetletnega strokovnjaka bo zamenjal slovenski rokometni javnosti že znan Gregor Cvijić.

Suhorobarji letošnjo sezono kažejo predstave pod pričakovanji številnih privržencev. Na devetih odigranih tekmah so zmagali štiri tekme od tega pa so doživeli kar pet porazov, kar jih uvršča na skromno sedmo mesto prvenstvene lestvice.

»Rokometno javnost obveščamo, da je zaradi nekaj nepričakovanih porazov v zadnjem obdobju in neprepričljivi jeseni, med vodstvom kluba in trenerjem ekipe Damjanom Škaperjem prišlo do spoznanja, da ekipa potrebuje spremembo na trenerski klopi. Od današnjega dne dalje bo prvi trener ribniške ekipe Gregor Cvijić, ki je v preteklosti že deloval v Slovanu, Škofji Loki, Velenju itd. Damjan Škaper ostaja član strokovnega vodstva ekipe v vlogi pomočnika trenerja. Novemu trenerju želimo uspešno delo na klopi naše članske ekipe,« so sporočili iz dolenjskega prvoligaša.

Suhorobarji bodo peto zmago z novim trenerjem naskakovali že v soboto, ko odhajajo na neugodno gostovanje v prestolnico k ekipi MRK Ljubljane, ki je že večkrat letos dokazala, zakaj si zasluži mesto med prvoligaško elito.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Liga NLB