Connect with us

Slovenska tekmovanja

ŠD ŠPORT: Čas za spremembe in nov izziv

ŠD ŠPORT: Čas za spremembe in nov izziv

Že nekaj časa se portal resno sooča s situacijo, v kateri z minimalnim kadrom, do maksimalno dveh novinarjev, poskuša pokrivati celotno rokometno dogajanje v Sloveniji in tujini. Prišli smo do točke, kjer se je potrebno zaustaviti in narediti novo strategijo.

Številke so izjemne. 3629 objavljenih novic in več kot 1,5 milijona unikatnih obiskovalcev na spletni strani sta plod trdega dela v treh letih. Začetki delovanja portala in trenutna situacija sta precej različni. Prišli smo na raven kakovostnega kredibilnega rokometnega portala, ki dodobra zajema slovensko rokometno javnost.

V triletnem obdobju je bilo ogromno vzponov in padcev, številnih zanimivih projektov, vendar smo sedaj prišli do točke, ko je potrebno narediti analizo. Rokometni portal ŠD Šport se na nek način poslavlja, a z novim letom 2021 preimenuje v sodoben naziv EURO HANDBALL.NET.

Portal EUROHANDBALL.NET bo služil predvsem zanimivim video vsebinam, hitrim povzetkom tekem, številnim zanimivim intervjujem ter preostalim novicam, z dodatkom tedenskih rubrik. Portal, ki ga v Sloveniji še ni in bo hkrati omogočal ogled vseh spletnih prenosov slovenskih rokometnih tekem na enem mestu! Še naprej se bomo trudili za vas, prav tako pa želimo v dolgoročnem obdobju, z nekaj leti, strateško dvigniti EUROHANDBALL.NET med prepoznavne rokometne portale tudi v tujini.

ŠD Šport bo do konca leta 2020 še naprej ohranjal osnovne rokometne informacije, z novim koledarskim letom pa se pričenja nov atraktiven projekt na slovenski rokometni sceni. In za pojasnilo: ŠD Šport ne bo ugasnil, le vstopil v bolj zanimivo in inovativno ime, z enako ekipo ter ozadjem.

Hvala za podporo!
Dominik Pekeč, urednik portala ŠD Šport

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Slovenska tekmovanja