Connect with us

Reprezentančni rokomet

VIDEO: Panjtarjev reprezentančni debi na Gorenjskem

Panjtarjev reprezentančni debi je več kot uspel. Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Včerajšnji reprezentančni debi Aljaža Panjtarja v Cerkljah na Gorenjskem – eni izmed dvoran, kjer je Panjtar pričel profesionalno rokometno pot, se bo Škofjeločanu zagotovo vtisnil v spomin. Buco je namreč odlično prikazal svojo igro ter se veselil visoke zmage Slovencev proti Avstriji s 35:19 (18:11).

Preden se izbrana vrsta popolnoma posveti preostalima dvema ovirama v kvalifikacijah, pa je odigrala še pripravljalno tekmo proti Avstriji, ki jo vodi nekdanji slovenski reprezentant Aleš Pajovič.

Edini debitant v tem junijskem reprezentančnem ciklu je otrok škofjeloškega kluba Aljaž Panjtar, ki je pustil zelo dober vtis v selektorju Veselinu Vujoviću. V zadnjih dvajsetih minutah, kolikor je tudi dobil priložnost, je ob agresivni in močni zaustavil štiri strele in dokazal, da se nanj lahko računa v reprezentanci tudi v prihodnje.

Po tekmi bodo slovenski rokometaši oddelali še dva treninga v Zrečah in dva v Slovenskih Konjicah, nato pa odpotovali proti letališču in polet v Rigo. Na gostujočem terenu v Valmieri jih čakata dva treninga, v koprski Bonifiki pa jih bodo pred tekmo z Estonci opravili še šest.

Spodaj preveri, kaj je dejal Panjtar po reprezentančnem debiju:

Preberite si še:

Strelske vaje Slovencev proti oslabljeni Avstriji

VIDEO: Pajovič brez moči v domovini, a zadovoljen

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Reprezentančni rokomet