Connect with us

INTERVJU

VIDEO: 42-letni David Imperl se vrača v vratnice Krke za derbi proti Trimu

Foto: MRK Krka Novo mesto

Rokometaše Krke nocoj, ob 20. uri čaka prvi, a hkrati zelo pomemben dolenjski derbi v novi sezoni. Pomemben bo predvsem zato, ker Novomeščani po dveh odigranih krogih še vedno nimajo zmage.

Sezono so sicer začeli odlično, potem ko so pred nabito polno dvorano Marof šokirali Celje Pivovarno Laško (več o tekmi klikni TUKAJ), nato pa v uvodni tekmi NLB lige remizirali z Riko Ribnico. Kasneje je sledil še visok poraz proti Gorenju Velenju, tako da bo današnji dolenjski derbi zelo pomemben za ekipo Mirka Skoka.

Imperl je v preteklosti branil tudi za trebanjski Trimo. Foto: splet

Ekipa ima kar nekaj težav s poškodbami. V kader se že vračata Jernej Papež in Jan Bevec, medtem ko bosta nocojšnji obračun izpustila vratarja, Blaž Brajer in Uroš Pavlin (izpah komolca). Po neuradnih informacijah naj bi bil za tekmo proti Trimu vprašljiv tudi srednji zunanji, Leon Rašo, ki naj bi proti Gorenju Velenju dobil udarec v mišico.

Skoko je bil primoran angažirati legendarnega »Impija«

Trener Novomeščanov Mirko Skoko je bil primoran angažirati legendarnega David Imperla, ki šteje že kar 42 let. Imperl zelo dobro pozna moštvo Trebnjega, saj je tam preživel kar nekaj sezon.  42-letnik je v reprezentančnem dresu odigral tudi 35 tekem.

David Imperl pa je nekaj besed spregovoril tudi za naš portal:

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in INTERVJU