Connect with us

Eurofest 2018

Večerno dogajanje 26. Eurofesta popestril dež

Foto: Uroš Pihner/ŠD Šport
Foto: Uroš Pihner/ŠD Šport

Po prvem tekmovalnem dnevu in otvoritveni slovesnosti se je na obali začel drugi tekmovalni dan. Močno sonce je močno segrelo ozračje in ni manjkalo ekip, ki so ohladitev po tekmi poiskale kar v morju.

Deveterica igrišč v dvoranah in na prostem je v polnem pogonu praktično cel dan. Vse do polnoči je program predviden tudi na centralnem igrišču na Ukmarjevem trgu, a tokrat je organizatorjem nekoliko ponagajala močnejša nevihta.

Le nekaj minut po začetku zadnjega dvoboja, derbija med ekipo Izolank in Čete, je začelo močneje pihati, igrišče je bilo kmalu polno plastenk, ki jih tekmovalci uporabljajo za premagovanje žeje. Ko se je vetru pridružilo še hudo deževje je bilo jasno, da bo potrebna selitev. Zadnji dvoboj se je tako, z zmago Čete (15:11), končal v OŠ Koper.

Predčasno je bilo prekinjeno tudi druženje rokometnih sodnikov in trenerjev. Kljub varnemu zavetju koprske Taverne je tako veter poskrbel, da smo že začeli razmišljati o tretjem tekmovalnem dnevu, ki bo že ponudil prve odgovore, kje bodo ekipe nadaljevale tekmovanje v izločitvenem delu. Zvečer bo na sporedu najpriljubljenejši dogodek vseh mladih tekmovalk in tekmovalcev, dobili bomo nova Miss in Mistra Eurofesta.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Eurofest 2018