Connect with us

Liga NLB

Srb na Obali navdušen ob debiju za Izolo

Foto: RD Butan Plin Izola

Izolski rokometaši so v soboto odigrali prvo prvoligaško tekmo po dveh letih in v domači dvorani Kraška gostili celjsko zasedbo. Slednja je prepričljivo slavila (več o tem TUKAJ), a Obalo je s prelepimi besedami opisal srbski rokometaš Ilija Petrović.

http://bit.ly/SD-Sport-Anze-Ratajec

Tokrat so Celjani na Obali imeli nekaj manjših preglavic v prvem delu, a v drugem mirno zadihali in z visoko prednost zanesljivo premagali novinca v Ligi NLB. Nad izjemnim vzdušjem, ki sta ga pripravili obe navijaški skupini, je bil očaran Srb Ilija Petrović.

»Zelo lepa atmosfera v dvorani, polne tribune in izjemni navijači. Igrali smo proti težkemu nasprotniku, rednemu osvajalcu državnega prvenstva in udeležencu lige prvakov,« je dejal obetavni levičar Ilija Petrović.

https://si.gorenje.com/

Na Obalo je prišel na začetku letošnje sezone, seveda na povabilo pomočnik izolskega trenerja in nekdanjega srbskega reprezentanta Nikole Kojića, ki je hkrati v Izolo pripeljal tudi ostrostrelca Spasoja Gačevića. »Prelepi občutki so igrati v svoji dvorani pred takim občinstvom. Enostavno se tega z besedami ne da opisati. Imeli smo veliko željo, da čim bolje odigramo to prvo tekmo – vsak je dal svoj maksimum in pustil srce na terenu, ampak proti ekipi kot je Celje, to ni bilo dovolj,« dodaja triindvajsetletnik, ki je na debiju dosegel pet zadetkov.

More in Liga NLB