Connect with us

Liga NLB

RK Trimo Trebnje v precej spremenjeni zasedbi v novo sezono

Rokometaši RK Trima Trebnje bodo po zelo slabi sezoni, ki so jo zaključili šele na 10. mestu, začeli povsem na novo.

Po 10. mestu v lanski sezoni so se v RK Trimo Trebnje odločili za precejšnje spremembe. Na mesto glavnega trenerja članske ekipe so postavili nekdanjega igralca in pomočnika trenerja Benjamina Teraša, njegov pomočnik pa bo že znani Marko Mežnaršič, ki je bil pomočnik prvega trenerja že v preteklih sezonah.

Od igralcev so klub zapustili Tim Rozman (Ballingen – Nemčija), Kristjan Horžen (RK Celje Pivovarna Laško), Anže Ratajec (Ferlach – Avstrija), Luka Florjančič (Krka), Miloš Djurdjevič ( Bärnbach/Köflach – Avstrija), Domen Sikošek Pelko (Brück – Avstrija) in Rok Skol (Poljska ali Avstrija). Že znani novi obrazi so Adam Seferović (Dobova), Gal Cirar (RK Jeruzalem Ormož) in Anže Dobovičnik (Šmartno), še kakšen več pa bo znan v prihodnji tednih.

Politika kluba se je spremenila tudi v smeri razvoja mladih igralcev, saj se bodo članski ekipi pridružili trije člani mladinske ekipe iz pretekle sezone, ki je osvojila 3. mesto v državi.

Anže Dobovičnik (levo) in Gal Cirar (desno) sta poleg Adama Seferovića najnovejši okrepitvi Trima Trebnje. Foto: RK Trimo Trebnje

Anže Dobovičnik (levo) in Gal Cirar (desno) sta poleg Adama Seferovića najnovejši okrepitvi Trima Trebnje. Foto: RK Trimo Trebnje

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Liga NLB