Connect with us

Prestopi

Ocvirk blizu prihoda v Vardar Skopje!

Foto: Slavko Kolar
Foto: Slavko Kolar

Slovenski mladinski rokometni reprezentant Gregor Ocvirk je končal sago pri Celju Pivovarni Laško. Mladi ostrostrelec bo svojo kariero nadaljeval pri skopskem Vardarju, od katerega je Celje po poročanju Dela, sprejelo ponudbo za odškodnino.

Gregor Ocvirk, ki je bil najboljši strelec mladinskega evropskega prvenstva v Celju, na katerem so Slovenci osvojili zlato kolajno, bo v prihodnjih dneh, po poročanju časopisa Delo, kariero nadaljeval pri skopskem Vardarju.

Ocvirk se po mladinskemu EP-ju ni pojavil na uvodnih treningih Celja Pivovarne Laško. Hkrati so iz kluba sporočili, da naj bi bil mladi levi zunanji celo poškodovan. Pred dnevi pa smo poročali tudi o tem, ko je 19-letnik precej kritiziral svoj matični klub.

Po poročanju Dela je novi direktor Pivovarjev Rok Plankelj, sprejel ponudbo Vardarja, za katerega igra tudi Staš Skube. Marsikdo pa se zdaj tudi sprašuje, kako se je našel klub, ki je poslal ponudbo za igralca, ki ima precej visoko odškodnino.

“Vesel sem, da smo našli rešitev, ki je zadovoljila obe strani. Nismo želeli mlademu igralcu ogroziti kariere, saj mora trenirati in igrati. Z odškodnino smo zadovoljni, vse je šlo gladko. Z Gregorjem sva se pogovorila in mislim, da ni bilo nobenih trajnih zamer z njegove strani. Kdo ve, morda se bodo naše poti spet srečale,” je za Delo dejal direktorjev aktualnih slovenskih prvakov, Rok Plankelj.

Ocvirk v Skopje prihaja kot zamenjava za Harboka

Gregor Ocvirk v Skopje prihaja kot zamenjava za Sergeja Harboka, ki se je pred dnevi poškodoval. Poleg tega v Celju na poziciji levega zunanjega igrajo že Josip Šarac, Daniel Dujšebaev, Draško Nenadić in Jaka Malus.

Ocvirk je v preteklosti igral še za Slovenj Gradec, Jeruzalem Ormož in Maribor Branik

Spodaj si preberite še:

URADNO: Celjani ne računajo več na Gregorja Ocvirka!

Vardar razbil Vujovićev Železničar

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Prestopi