Connect with us

Tuja prvenstva

Lino Červar se poslavlja s trenerskega stolčka Zagreba

Foto: SEHA liga

Hrvaški strokovnjak Lino Červar se s trenerskega stolčka aktualnega hrvaškega prvaka Zagreba poslavlja po le petih mesecih, na klopi pa naj bi ostal še dve ali tri tekme.

Foto: Hrvaška rokometna zveza

Lino Červar se bo v prihodnje bolj posvečal reprezentančni trenerski karieri. Foto: Hrvaška rokometna zveza

Červar je sprva poskušal pojasniti, da naj bi bil dogovor med njim in klubom takšen, da se poslavlja po prvem polletju. Tako se bo v prihodnje posvetil le hrvaški reprezentanci, konec zgodbe pa naj bi sledilo ravno po porazu proti Celju Pivovarni Laško.

Velja omeniti, da Červar trenutno preživlja zelo težke trenutke še v družini, saj ima njegova soproga Klaudija tumor, zato je izpustil nekaj letošnjih gostovanj. Kar se tiče družinske krize, ima 86-letni strokovnjak veliko podporo kluba.

Zagrebčanom letos ne gre ravno najbolje, še posebej v EHF Ligi prvakov, ki s petimi osvojenimi točkami po odigranih osmih krogih zasedajo trenutno zadnje mesto. Povsem drugačna smer je v SEHA ligi, kjer zanesljivo vodijo na lestvici in so doživeli le en poraz (Meškov Brest).

Zagreb, pri katerem igrata tudi slovenska reprezentanta, Urh Kastelic in Gregor Potočnik, pa naj bi prevzela Tonči Valčić in Goran Rokavec.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Tuja prvenstva