Connect with us

Tuja prvenstva

Klemen Ferlin pozitiven na koronavirus

Foto: HC Erlangen

Klemen Ferlin pozitiven na koronavirus

Pred dnevi smo na našem portalu poročali, je naša reprezentanca zaradi dveh okužb s koronavirusom bila primorana odpovedati še drugo tekmo kvalifikacij za EP 2022. Po Miljanu Vujoviću ter Domnu Makucu pa se je s pozitivnim testom na koronavirus mogel sprijazniti tudi vratar Klemen Ferlin.

Moštvo Erlangena bo na današnji tekmi sedmega kola nemške Bundeslige gostilo ekipo Stuttgarta, za katero nastopa nekdanji reprezentančni čuvaj mreže Primož Prošt. Domačini se bodo tokrat v borbo za novi dve točki podali brez Ferlina, ki se je po vrnitvi v Nemčijo okužil s koronavirusom.

»Na današnji tekmi proti ekipi TVB Stuttgart se bo naša ekipa proti sovam iz Ludwigshafna udarila brez prvega vratarja in slovenskega reprezentanta Klemna Ferlina. Ferlin je bil pozitiven na koronavirus po vrnitvi iz reprezentančne akcije, ki je potekala v Celju. Po takojšnem prihodu v Erlangen je Klemen, tako kot vsi ostali naši reprezentanti, opravil test še enkrat. Tudi ta rezultat je bil žal pozitiven. Klemenu želimo vse najboljše ter čimprejšnje okrevanje,« so zapisali na Facebook strani nemškega prvoligaša.

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Tuja prvenstva