Connect with us

NLB liga

Dobaj podaljšal pogodbo s Celjani, nato pa se odpravil na kaljenje v Škofjo Loko

Foto: Slavko Kolar
Foto: Slavko Kolar

Gašper Dobaj, mladinski reprezentant Slovenije, ostaja v RK Celje Pivovarna Laško do konca sezone 2020/21. Prihodnjo sezono bo preživel na posoji v enemu od slovenskih prvoligašev.

Gašper Dobaj, ki velja za enega najperspektivnejših vratarjev generacije 1998, je podaljšal pogodbo z aktualnimi državnimi prvaki. Do sedaj je za člansko ekipo celjskega kluba zbral 37 nastopov, prihodnjo sezono pa bo preživel na posoji po želji za čim večjo minutažo in napredkom. Odpravlja se namreč v Urbanscape Loko

Urbanscape Loka je letošnje državno prvenstvo zaključila na zelo dobrem 5. mestu. Poleg Dobaja bosta na Gorenjsko prišla še Peter Krivic in Tim Jenko Bogdanič.

Gašper Dobaj o podaljšanju pogodbe z RK Celje Pivovarna Laško: »Podaljšanje pogodbe z najboljšim slovenskim klubom mi osebno pomeni veliko, saj je to potrditev dobrega dela v preteklih letih. Zelo sem vesel, da bom lahko še naprej del najtrofejnešega slovenskega kluba, ki mi je v letih, odkar sem v Celju, omogočil odlične pogoje za trening in napredek. Skupaj z Brankom Tamšetom sva se dogovorila, da bo za nadaljevanje moje kariere dobro, da naberem kakšno leto izkušenj v prvi slovenski rokometni ligi. Glavni cilje je, da bom lahko v prihodnosti še več prispeval k uspehom celjskega kluba.«

Gašperja čaka od 19.7 do 29.7 skupaj z vrstniki mladinsko Evropsko prvenstvu v Celju, ki bo potekalo v dvoranah Zlatorog in Golovec.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in NLB liga