Connect with us

Liga NLB

Denis Zavodnik končuje rokometno pot

Foto: Urh Pirc/ŠD Šport

Dobovski klub je po Izidorju Hotku potrdil še eno slovo od rokometnih igrišč. Rokometne copate bo pri rosnih 25 letih na klin obesil otrok ivanškega SVIŠ-a Denis Zavodnik, ki je ubral drugačno pot namesto rokometne.

Denis Zavodnik je igralsko kariero začel v domačem SVIŠ-u iz Ivančne Gorice. Prvič je s člansko ekipo treniral že v sezoni 2012/2013, ko se je ta uvrstila v prvo ligo, vendar takrat še ni dobil priložnost v ekipi. Leto kasneje je na desetih tekmah dosegel štiri zadetke in čedalje več igral za člansko moštvo.

Pika na i pa je bila sezona v drugi ligi, in sicer 2016/2017, saj je na sedemindvajsetih srečanjih vpisal 140 golov ter vzbudil zanimanje dobovskega prvoligaša. Ponudbo je takoj sprejel, vendar se je po dveh letih igranja ob hrvaški meji odločil za konec rokometne kariere.

Denis Zavodnik po tej sezoni zapušča Dobovo. Foto: Urh Pirc/ŠD Šport

»Čas je, da se v življenju posvetim tudi drugim stvarem. Zelo težko je usklajevati službo in profesionalen odnos do rokometa, zagotovo pa bom zelo pogrešal prijatelje, tekme in vse lepe stvari, ki sem jih doživel v vseh teh leti,« je za facebook klubsko stran dejal Zavodnik, ki ubira službeno pot.

Dobovo bodo poleg Zavodnika zapustili Izidor Hotko (konec kariere), Domen Novak (Celje Pivovarna Laško) in bojda tudi Andraž Polutnik ter nekdanji madžarski mladinski reprezentant Mark Kovacs

Preberite si še:

FOTO: Poslavlja se trebanjska legenda

Malus čustveno zapušča Celje

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Liga NLB