Connect with us

Tuja prvenstva

Bitter podaljšal pogodbo s Stuttgartom, Sigurmannsson prav tako ostaja na Madžarskem

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport
Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Obdobje poletnega prestopnega roka se je že dodobra začelo, iz taborov Stuttgarta in Picka iz Szegeda pa so že sporočili, da sta zvestobo kluboma podaljšala Bitter, za nemški klub, za Madžare pa Sigurmannsson.

Bitter podaljšal pogodbo s Stuttgartom

Začnimo najprej pri nemškemu velikanu Stuttgartu. Nemci so za medije sporočili, da je glavni vratar Stuttgarta, Johannes Bitter podaljšal pogodbo za nemški klub.

Johannes Bitter je res pomemben člen v klubu, saj ima veliko izkušenj iz velikih tekmovanj, kot so naprimer nastopi za reprezentanco. Namreč, Nemec je s svojo ekipo blestel na svetovnem prvenstvu leta 2007, ko so ravno njegovi rojaki z njim načelu osvojili zlato kolajno.

Bitter ostaja v klubu do leta 2019. FOTO: VBS 1898 Stuttgart

Svojo kariero je začel v domačem klubu HSG Neuenburg. Svojo prvo veliko pogodbo je podpisal z Altjurhdenom, a se je kmalu odpravil v Wilhelmshavener, kjer tudi ni dolgo zdržal. Daljše obdobje je igral za Magdeburg in se po 4 letih preselil v Hamburg, a je zaradi bankrota kluba vratar moral iskati srečo nekje drugje. Našel ga je prav v Stuttgartu, kjer igra že od leta 2016.

Picku uspelo zadržati Sigurmannssona

Iz Szegeda so iz vrhovnega štaba madžarskega velikana sporočili, da Islandec Sigurmannsson ostaja zvest svojemu delodajalcu.

Rezultat iskanja slik za sigurmannsson

Sigurmannsson ostaja zvest Picku iz Szegeda. FOTO: JochaPress

Islandski rokometaš je svojo pot začel v domačem Haukarju in z njim odigral veliko tekem EHF pokala. Zaradi neverjetnih predstav v islandskem prvenstvu in v EHF pokalu, si ga je v svoje vrste zaželel Rhein Neckar Löwen. A leta 2016 se je odločil, da svojo pot nadaljuje na Danskem pri Aalborgu. Spet je navduševal s svojimi predstavami in leta 2017 podpisal pogodbo za velikane iz Szegeda. Tako je tudi navduševal v dresu Picka in si s tem priboril možnost podaljšanja pogodbe, ki je seveda ni zavrnil.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Tuja prvenstva