Connect with us

Liga NLB

Avgustovski spektakel v Zlatorogu: Prihaja Veszprem!

Pivovarji so se z Madžari udarili že avgusta lani v Veszprem Areni, tokrat se bodo v Celju. Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Celjski klub po dolgih letih pripravlja spektakularno predstavitev nove, prenovljene zasedbe Celja Pivovarne Laško, k bo tudi letos lovila napredovanje v izločilne boje EHF Lige prvakov in se borila za trojno krono. Tako bo sezono v Zlatorogu otvoril madžarski Veszprem in se s pivovarji udaril na sredini meseca avgusta.

Že dolgo let nismo videli takšne spektakularnega uvoda v sezono, kot bo ta letošnji. Slovenski prvaki se bodo v soboto, 17. avgusta udarili z madžarskimi, ki v hram slovenskega rokometa prihajajo s kar 20 igralci. Del njih bodo tudi štirje Celjani, in sicer Gašper Marguč, Dragan Gajić, Blaž Blagotinšek in Borut Mačkovšek. V nekdanjo dvorano pa se vračata tudi Mate Lekai in Mirsad Terzić.

»Dvorana Zlatorog se bo na tej tekmi prvič predstavila v modernejši podobi, saj bo prvič zaživel brezgotovinski način plačevanja, ki prinaša številne prednosti – hitrejše nakupovanje, varnejše plačevanje in učinkovito izrabo časa obiskovalcev. Vsa prodajna mesta v dvorani Zlatorog bodo sprejemala brezgotovinska plačila, vse transakcije v dvorani se bodo opravljaje s plačilnimi karticami oz. klubsko kartico Club 1946, ki je tudi uradna plačilna klubska kartica, poleg plačilnih kartic Mastercard in Maestro, katerih imetniki se bodo veselili tudi posebnih ugodnosti!« so zapisali na celjski spletni strani.

Hkrati bo dvorana Zlatorog prvič deležna nove razsvetljave in ozvočenja, za kar so poskrbeli pri Mestni občini Celje. Prav to pa bo spektakle v celjskem hramu naredilo še bolj ekstremne. Vstopnice so na voljo TUKAJ!

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Liga NLB