Connect with us

Reprezentančni rokomet

VIDEO: Zaponšek zadovoljen z zmago, z igro pač ne

Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Slovenska izbrana vrsta se na zaslužen poletni odmor odpravlja z zanesljivo zmago nad Estonci, potem ko so izbranci selektorja Veselina Vujovića pred dnevi doživeli polom v Latviji. S predstavo je bil zadovoljen tudi vratar Rok Zaponšek

http://bit.ly/SD-sport-4-ROJSTNI-DANSlovenski rokometaši so junijski reprezentančni ciklus odprli sijajno in prejšnjo soboto na pripravljalnem srečanju prepričljivo ugnali reprezentanco Avstrije. Po tekmi z izbranci nekdanjega slovenskega reprezentanta Aleša Pajoviča je bila nekako pričakovati visoko zmago naših v Latviji, a slednja, ki velja za zelo neugodno izbrano vrsto, je šokirala četo Veselina Vujovića.

Tako je bil pristop na današnji tekmi povsem drugačen in Slovenija odhaja na zaslužen dopust s pomembno zmago proti Estoniji, kar je vsekakor dobra popotnica pred prihajajočim januarskim evropskim prvenstvom.

Poročilo tekme:

Danes so svojo minutažo v koprski Bonifiki dobili prejeli tudi Jaka Malus, Gašper Marguč, Aljaž Panjtar, Tilen Kodrin ter Aleksander Špende. Torej vsi tisti, ki niso igrali v Latviji, z izjemo rahlo poškodovanega kapetana Vida Kavtičnika (bolečine v kolenu). Nekaj manjših težav s poškodbami po koncu sezone je imel tudi Rok Ovniček, kateri ima za seboj precej naporno sezono.

Spodaj poglej, kaj je po tekmi dejal Rok Zaponšek:

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Reprezentančni rokomet