Connect with us

Liga NLB

VIDEO: Škaper se v drugi del sezone podaja povsem neobremenjeno

Damjan Škaper je na klopi Rika Ribnice debitiral že prejšnji teden v Ljutomeru in remiziral z Ormožani. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Z današnjim obračunom med velenjskim Gorenjem in mariborskim Branikom se začenja Liga NLB za prvaka, v kateri bo nastopalo šest najboljših slovenskih rokometnih klubov. Eden izmed teh je tudi ribniški Riko, katerega bo v drugem delu sezone vodil Damjan Škaper. Ta bo na trenerski klopi zamenjal hrvaškega strokovnjaka Siniša Markota, ki se je poslovil po izpadu iz pokalnega tekmovanja v Ivančni Gorici.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaŠkaper se s prevzemom članskega moštva aktualnega državnega podprvaka zagotovo ne bo srečal prvič. To vlogo je poprijel že po predčasnem odstopu Roberta Beguša v sezoni 2016/2017, takrat pa je Ribničane popeljal do zgodovinskega tretjega mesta in posledične tudi uvrstitve v EHF pokal, ko so se suhorobarji že v svoji krstni evropski sezoni prebili v skupinski del.

Ribniške rokometaše prva tekma Lige NLB za prvaka čaka v soboto, ko v domači dvorani gostijo šestouvrščeno ekipo Urbanscape Loke. Gorenjci, ki jih vodi nekdanji ribniški strokovnjak Robert Beguš, bodo v drugem delu sezone nekoliko bolj stavili na mladost in več priložnosti ponudili obetavnim rokometaše. Kot je v pogovoru za naš portal povedal Škaper, se v drugi del sezone podaja povsem neobremenjeno, a želi si ponoviti lanskoletni uspeh – drugo mesto v državnem rokometnem prvenstvu.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Liga NLB