Connect with us

Liga NLB

VIDEO: Robert Beguš bo v drugem delu sezone izkoristil škofjeloške talente

Robert Beguš na trenerskem stolčku Urbanscape Loke sedi že drugo sezono zapored. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Za rokometaši Urbanscape Loke je še odličen rezultatski dosežek. Še četrtič zapored so se uspeli prebiti med najboljših šest ekip v Sloveniji, a cilj v letošnji sezoni že izpolnili. Kot smo se na novinarski konferenci pred začetkom Lige NLB za prvaka pogovarjali s škofjeloškim trenerjem Robertom Begušem, bo ta v drugem delu sezone nekoliko več priložnosti namenil mladim igralcem. Slednjim bodo prav te tekme precej pripomogle pri izkušnjah.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaBeguš je na Gorenjsko prišel na začetku sezone 2017/2018 z namenom, da se moštvo še dodatno stabilizira v TOP 6. Prav to je nekdanjemu selektorju slovenske ženske izbrane vrste uspelo in pred tedni si je zaslužil novo dvoletno sodelovanje.

Škofjeločani bi v rednem delu zagotovo lahko osvojili še kakšno točko več in se tako borili morda za četrto mesto, a slovo dolgoletnega motorja ekipe Aleksa Kavčič (letos je prestopil v Gorenje Velenje) je očitno preveč zmotilo zasedbo, katera ni ravno našla naslednika občasnega slovenskega reprezentanta. Končna uvrstitev v Ligo NLB za prvaka je zadovoljila tako ekipo kot upravo in navijače gorenjskega prvoligaša

Kot je na novinarski konferenci pred začetkom drugega dela sezone povedal Robert Beguš, si raje želi izgubiti kakšno tekmo več in ponuditi minutažo mladim domačim igralcem, predvsem letniku 2000, ki spada za najobetavnejšo generacijo na Gorenjskem.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Liga NLB