Connect with us

Reprezentančni rokomet

VIDEO: Novak pričakoval težko tekmo

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Za slovensko mladinsko izbrano vrsto je zelo napeta tekma osmine finala proti Koreji, katero so naši fantje stežka premagali, pa vendarle prišli med najboljših osem reprezentanc na svetu. Po tekmi je svoje misli strnil kapetan slovenske mladinske izbrane vrste Domen Novak.

http://bit.ly/SD-Sport-Anze-Ratajec

Aktualni evropski mladinski prvaki iz Celja so po šestih odigranih dvobojih še vedno neporaženi na SP v Vigu. V ponedeljek so proti Špancem pred nabito polno dvorano, ki je večinoma navijala le za domačine, dokazali, da lanskoletni evropski naslov v Zlatorogu ni bila muha enodnevnica. Zato morajo niz odličnih rezultatov nadaljevati in tako z lahkoto uspejo izpolniti cilj, ki je vsaj uvrstitev v polfinale.

Domen Novak je kapetan slovenske mladinske izbrane vrste. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Slovenski mladinci so bili danes v oslabljeni postavi, in sicer v kadru zaradi slabega počutja ni bilo Tima Rozmana, ki je tako kot Miha Kavčič po srečanju s Španijo čez noč pristal v bolnišnici na infuziji. Kavčič je bil vendarle že nared za tekmo, medtem ko je Rozman današnje srečanje preventivno izpustil za nadaljevanje prvenstva.

Danes je bila na sporedu tekma za uvrstitev v četrtfinale proti Korejcem, ki so bili zelo trd oreh za našo izbrano vrsto, katera je do zmage prišla šele ob koncu srečanja.

Spodaj preveri, kaj je dejal Domen Novak po tekmi:

More in Reprezentančni rokomet