Connect with us

Liga NLB

Velenjčan na radarju Zagreba, Šarac predrag za hrvaške prvake

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Hrvaški prvaki Zagrebčani so že ta ponedeljek po drugem zaporednem porazu s Celjani, pričeli z rekonstrukcijo ekipe. Tako se pred vrati hrvaškega velikana nahaja kar nekaj zanimivih imen, po naših dobro obveščenih virih pa je velika želja Zagrebčanov tudi levoroki član Gorenja Velenja Vlado Matanović.

Glavni menedžer PPD Zagreb Božidar Jović je tik po porazu s pivovarji napovedal nove okrepitve v slačilnici. Trener Veselin Vujović je namreč dejal, da bo tudi osvojitev domačega prvenstva zelo težka naloga, če ne bo v kratkem novih imen.

Vodstvo hrvaškega velikana si namreč v svoje vrste na položaj desnega krila želi pripeljati odličnega levičarja Vlado Matanović, ki trenutno blesti v vrstah Gorenja Velenja. Matanović je konec oktobra po več kot sedmih letih nastopil tudi za hrvaško reprezentanco in prikazal vrhunsko igro ter hitro vzbudil zanimanje hrvaškega prvaka.

https:/si/si.gorenje.com/

»Pričakujemo prihod našega mladega reprezentanta Vlada Matanovića iz Gorenja, ki kaže odlično formo,« je za naš portal spregovoril Jović.

Šarac predrag

Josip Šarac je trenutno eden izmed glavnih celjskih igralcev. Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Med drugim se je na listi želja hrvaškega velikana znašel tudi celjski ostrostrelec Josip Šarac, ki navdušuje v celjskem dresu, a prihod obetavnega bombarderja v hrvaško prestolnico se v tem trenutku zdi misija nemogoče.

»100 tisoč evrov odškodnine in 8 tisoč mesečna plača je za nas v tem trenutku preveč,« dodaja Jović.

More in Liga NLB