Connect with us

Liga NLB

Zmaga v Škofji Loki terjala visok davek: Gorela brez rokometa več mesecev

Foto: MRK Krka Novo mesto

Zmaga novomeški rokometašev na gostovanju v Škofji Loki je terjala hud davek. Že prejšnji teden je poškodbo kolenskega sklepa utrpel Jernej Avsec, medtem ko je nesrečen padec na ramo Jana Gorelo z rokometnih igrišč oddaljil za več mesecev.

Klubska zdravstvena služba novomeškega prvoligaša ima te dni veliko dela. Pred tekmo z Urbanscape Loko se je na treningu pri doskoku poškodoval levoroki obetavni produkt domače šole Jernej Avsec. Po pregledu so izvidi resno nakazali na hujšo poškodbo kolenskega sklepa.

Obenem si je ramo ob nesrečnem padcu na sobotni tekmi proti Škofjeločanom poškodoval tudi Jan Gorela. »Med tekmo je namreč nesrečno padel na rame, po prvi pomoči klubskega terapevta Aleša Vidmarja pa je bil odpeljan na urgenco UKC Ljubljana, kjer so ga zadržali na zdravljenju. Pregled je pokazal obsežnejšo poškodbo AC sklepa, zaradi katere bo Gorela v tem tednu prestal zahteven operativni poseg. Glede na resnost poškodbe in kasnejšo rehabilitacijo, bo Jan do nadaljnjega odsoten z igrišča,« so sporočili iz novomeškega kluba.

https:/si/si.gorenje.com/

Srečno okrevanje!

More in Liga NLB