Connect with us

Liga NLB

Tobias Cvetko se vrača v celjski klub

Foto: RK Celje Pivovarna Laško

Vodstvo aktualnih državnih prvakov že zaključuje kadrovanje za prihodnjo sezono in po Patriku Lebanu, Domnu Novaku ter Stefanu Žabiću potrdilo še četrto okrepitev. Po treh letih kaljenja pri trebanjskemu Trimu se v celjski klub vrača talentirani ostrostrelec Tobias Cvetko.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaCvetko je v trebanjskem klubu preživel tri sezone. Na Dolenjsko je prišel kot zamenjava za Gregorja Potočnika, ki je predčasno zapustil trebanjsko ekipo in se vrnil v matični klub. Obetavni levi zunanji je sprva pripotoval na enoletno posojo, a nato podpisal novo dvoletno sodelovanje.

V krstni sezoni je nastopil na 36 tekmah in dosegel 79 zadetkov. Lani je moral zaradi poškodbe rame predčasno končati sezono in se na 23 obračunih izkazal s 76 goli. Letošnja sezona pa je za mladega pivovarja odlična. Do sedaj je zbral 25 nastopov in prispeval 74 zadetkov.

»Kot igralec vseh mlajših selekcij Celja, ko sem vedno hodil in spremljal tekme članske ekipe, sem si seveda vedno želel, da bi lahko tudi sam enkrat nastopil za člansko zasedbo Celja Pivovarne Laško. Zato sem zelo vesel, da se mi bo ta želja izpolnila v naslednji sezoni in se zahvaljujem za priložnost, ki mi je ponujena. Obljubljam, da se bom potrudil, da to zaupanje opravičim. Želim se dokazati, se boriti za minutažo in zaslužiti svoje mesto v ekipi. Soigralci so izjemni in veselim se, da bom od prihodnje sezone del te ekipe,« je za klubsko spletno stran dejal Cvetko.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Liga NLB