Connect with us
Foto: RK Maribor Branik

Liga NLB

Tine Marušič tudi uradno v štajerski prestolnici

Foto: RK Maribor Branik

Tine Marušič tudi uradno v štajerski prestolnici

Potem ko je pred dnevi sodelovanje z RK Maribor Branik sklenil Niko Medved mu bo »družbo« na levem krilu delal mladi nadarjeni Tine Marušič.

V letošnji sezoni bo levo krilo mariborskega Branika povsem slovenjegraško obarvano. Po Medvedu bo namreč na tej poziciji igral tudi Velenjčan in otrok Gorenja Tine Marušič. 24-letnik je zaigral za vse starostne kategorije Gorenja, tudi pri članih, nato pa ga je pot vodila v Moškanjce-Gorišnico, SVIŠ in ljubljanski Slovan, kjer je prebil zadnje tri sezone. Nekdanji mladinski reprezentant je z dobrimi predstavami v lanski sezoni in 164-mi zadetki pritegnil pozornost Mariborčanov.

Potem ko z Davidom Bogadijem uprava kluba ni našla skupnega jezika in kateremu se za ves trud ter dobre predstave v vijoličastem dresu zahvaljujejo, so sodelovanje sklenili z mladim Marušičem. »Zelo sem bil vesel klica iz Maribora. Za mano je dobra sezona v Slovanu in menim, da je bil to tudi glavni razlog za sklenitev sodelovanja. Želim si iti stopničko više v moji karieri in v preteklosti je bilo v Mariboru kar nekaj vrhunskih kril, ki sedaj igrajo v velikih evropskih klubih. To je pokazatelj, da se v Mariboru odlično dela in da so dobri pogoji za delo. Menim, da sem storil pravo potezo in sedaj je na meni da s trudom in dobro igro upravičim željo po sodelovanju. Ogrodje ekipe je ostalo, veliko je kakovostnih igralcev in menim, da ne bo večjih težav z uigravanjem. Želim si in verjamem, da je to tudi cilj vodstva RK Maribor Branik, da se z dobrimi predstavami uvrstimo v ligo za prvaka,« je dejal novinec v vijoličastem Tine Marušič.

Pred dnevi so Mariborčani pripeljali še Nika Medveda:

Niko Medved novi član Maribora!

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Liga NLB