Connect with us

INTERVJU

Reprezentančni kapetan z lastno oddajo

Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Reprezentančni kapetan z lastno oddajo

Vid Kavtičnik se v jeseni igralske kariere podaja v zanimive vode. Na vsakih 14 dni bo namreč pripravil spletno oddajo in podcast, v kateri bodo gostovali številni znani športniki.

Oddajo, katere napovednik si lahko ogledate TUKAJ, si bo na spodaj zapisanih spletnih povezavah mogoče ogledati v ponedeljek od 18.00 dalje, enako pa velja tudi za podcast. Medtem ko bo spletna oddaja krajša in udarnejša video verzija pogovorov Vida z deležniki slovenskega športa, bo »podcast« necenzurirana in neskrajšana verzija vsakokratne konverzacije med Kavtičnikom in gosti.

Sprva so si tvorci oddaje frekvenco le-teh zamislili enkrat mesečno, a začenši z uvodno edicijo je zavoljo trenutnih okoliščin , povezanih z novo realnostjo, že padla odločitev, da bo vsaj do konca leta 2020 Vid na spletu športnega gosta ali gostjo gostil na vsaka dva tedna.

Ali kot je premierno oddajo kot prvi gost pospremil Boštjan Nachbar: »Čeprav imam za seboj prek 100 posnetih podcastov, med katerimi sem dvakrat tudi sam gostil Vida, lahko trdim, da je slovenska športna scena dobila svež, nenavaden, sodoben produkt, ki se bo gotovo še dodatno razvijal. Užitek je sodelovati z nekom, ki se vsega projekta loti srčno, načrtno in na samosvoj način. V čast mi je biti uvodni gost, vsekakor pa računam, da bom ob kaki ‘okrogli’ ponovitvi ali obletnici ponovno na Vidkovemu ‘jedilniku’.«

Premiero prve spletne oddaje Šport 1na1 z Vidom si bo mogoče ogledati v ponedeljek, 2. novembra, ob 18.00 naprej, in sicer na naslednjih kanalih: 

Druga oddaja bo na sporedu v ponedeljek, 16. novembra, preostale letošnje epizode pa še 30. novembra ter 14. in 28. decembra.

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in INTERVJU