Connect with us

Liga NLB

Rapotec bo dirigentsko palico v Kopru vodil še naslednjo sezono

Uroš Rapotec je trenersko palico prevzel od Petra Mičoviča. Foto: Matia Ščukovt/RD Koper

Ponovitev lanskoletnega uspeha v državnem rokometnem prvenstvu je bil očitno dovolj, da si je Uroš Rapotec priboril zaupanje tudi v naslednji sezoni na trenerskem stolčku koprskega prvoligaša. Predsednik slednjega Aljoša Bertok pa je Rapotec močno presenetil, kako pozitivno se je znašel tudi na trenerskem mestu.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaKot je v pogovoru za Primorske Novice povedal prvi mož koprskega prvoligaša, si je Uroš Rapotec s ponovitvijo lanskoletnega uspeha v državnem rokometnem prvenstvu – glavni cilj je bil namreč preboj v Ligo NLB za prvaka – priigral nov mandat na klopi primorskega kluba. Vodilni v klubu Rapotca vidijo kot dolgoročno rešitev za trenerski stolček. »Uroš ostaja trener. Še več, prepričan sem v to, da je on naša rešitev tudi za prihodnost. Poznam ga že vrsto let, kljub temu pa me je s tem, kako se je znašel tudi na trenerskem mestu, pozitivno presenetil,« je o mlademu in ambicioznemu strategu za Primorske Novice spregovoril Bertok.

Koprčani so se tudi letos prebili v Ligo NLB za prvaka. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Ekipa bo v prihodnji sezoni zagotovo deležna nekaj sprememb. Kader je že letos zapustil Aleks Vlah, katerega je v svoje vrste zvabil hrvaški velikan PPD Zagreb. Po koncu letošnje sezone se v slovaški Tatran Prešov odpravlja tudi Nino Grzentič, zagotovo pa ne gre skrivati možnosti po odhodu Krečiča, Zugana, Bratkoviča ali še kakšnega koprskega mladca. »Ko govorimo o okrepitvah, je vedno ključni dejavnik denar. Vemo, kdo odhaja, nekaj sprememb bo, a ohraniti želimo ogrodje ekipe,« za primorski časnik poudarja Bertok.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Liga NLB