Connect with us

Liga NLB

Pivovarji v Golovcu in Zlatorogu gostijo turnir

Vid Poteko je eden izmed glavnih okrepitev celjskega kluba v tem prestopnem roku. Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Celjske rokometaše do pričetka nove tekmovalne sezone, ki jo bodo začeli že prihodnji petek v Slovenj Gradcu na superpokalu proti Gorenju Velenju, čaka še mini pripravljalni turnir Condor travel, kjer se bodo pomerili z avstrijskim, češkim ter srbskim prvoligašem.

http://bit.ly/SD-Sport-Anze-Ratajec

Pivovarji pilijo še zadnje podrobnosti pred petkovim uvodom sezone v Slovenj Gradcu, kjer se bodo za prvo lovoriko pomerili z Velenjčani. Številne kadrovske spremembe v ekipi so prinesle kar nekaj uigravanja, ki bo odlična priložnost za odpravljanje zadnjih malenkosti na Condor travel turnirju v celjskem Golovcu.

Turnir so odprli po pričakovanjih in češkega prvoligaša Banik Karbino s 33:21. danes ob 19.20 pa je na sporedu obračun z avstrijskim Fiversom. Jutri bo še v Zlatorogu ob 17.30 gostoval srbski Dinamo Pančevo.

https://si.gorenje.com/

»Potrebujemo takšne tekme, saj na njih najlažje uigravamo ekipo in vidimo kaj vse je potrebno še spremeniti in popraviti. Vse tri tekme bodo tako zelo dobrodošle, nekaj več treningov je za igralci, ki so se šele priključili ali bili prej poškodovani in z vsakim dnem napredujemo. Upamo, da bo počasi na igrišče lahko stopil že Makuc, a ne želimo ničesar prehitevati, zato bomo vseeno še previdni pri doziranju minut. Na tekmah bomo imeli enak cilj, kot na vseh prejšnjih, torej predvsem uigravanje in preizkušanje naših zamisli in igre, nasprotniki, oziroma njihova igra pa nam v tej fazi nista pomembna,« je za klubsko spletno stran dejal Tomaž Ocvirk.

CONDOR TRAVEL TURNIR (Arena Zlatorog, Golovec, Celje):

Četrtek, 22. avgusta, ob 18.40:
RK Celje Pivovarna Laško
– HC Banik Karvina 33:21

Petek, 23. avgusta, ob 19.20 (Dvorana Celje):
RK Celje Pivovarna Laško – HC Fivers

Sobota, 24. avgusta, ob 17.30 (Arena Zlatorog):
RK Celje Pivovarna Laško – RK Dinamo Pančevo

More in Liga NLB