Connect with us

1. B DRL

VIDEO: Ljubljančani na Kodeljevo zvabili otroka kluba

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Vratnice ljubljanskega Grosist Slovana bo v novi sezoni po dolgih letih znova branil otrok kluba Rok Selaković, ki je zadnjih nekaj let preživel v Nemčiji. Tako bo eden izmed glavnih adutov trenerja Aleša Repine v boju za povratek v Ligo NLB.

http://bit.ly/SD-Sport-Anze-Ratajec

Ljubljanski rokometaši so v pretekli sezoni ostali brez uvrstitve v najkakovostnejši slovenski rokometni razred, potem ko jim je na derbiju sezone načrte prekrižala Butan Plin Izola in se v Ligo NLB vrnila po dveh sezonah. Na Kodeljevem so bili primorani zamenjati večino letošnjega igralskega kadra, zdaj se na zdravih temeljih želijo vrniti v elitni slovenski rokometni razred.

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Rok Selaković se v matični klub vrača po treh letih. Nazadnje je za ekipo s Kodeljevega igral v sezoni 2015/2016, a mu ni uspelo obstati v prvi ligi. Tokrat se vrača v drugo ligo, a vodstvo je uspelo v večini poplačati dolgove (z nekaj izjemami iz lanske sezone) in zdaj želi delovati na zdravih nogah.

»Občutki so neverjetni. Biti doma in igrati za klub, kjer sem doživel najlepše trenutke v življenju, je nekaj neprecenljivega,« je ob prestopu dejal Selaković.

Z njim smo se pogovarjali o sami izkušnji v Nemčiji, ciljih za letošnjo sezono ter samem morebitnem igranju Slovana v Ligi NLB za prvaka čez nekaj let.

https://si.gorenje.com/

Več o intervjuju pa preveri SPODAJ:

More in 1. B DRL