Connect with us

Liga NLB

Ocvirk navdušen nad izolsko publiko

Tomaž Ocvirk je uspešno pričel novo sezono. Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Celjani so v Izoli z odliko opravili uvodni preizkus nove sezone Lige NLB, zdaj jih v prihajajočem tednu čaka predčasno drugo kolo z Dobovo in v nedeljo za konec tedna še spektakel z nemškim Flensburgom. Po gostovanju na Obali pa je bil celjski strateg Tomaž Ocvirk zares navdušen nad tamkajšnjim vzdušjem v dvorani.

http://bit.ly/SD-Sport-Anze-Ratajec

Tokrat so Celjani na Obali imeli nekaj manjših preglavic v prvem delu, a v drugem mirno zadihali in z visoko prednost zanesljivo premagali novinca v Ligi NLB. Nad izjemnim vzdušjem, ki sta ga pripravili obe navijaški skupini, je bil očaran Tomaž Ocvirk.

»To tekmo smo vzeli maksimalno resno, odigrali zelo dobro v obrambi, nam pa še manjka hitrejši prehod, ampak prav je, da rezerve še obstajajo, saj smo šele na začetku sezone. Poizkušali smo igrati v visokem ritmu, zato smo veliko menjali in v tem fantastičnem vzdušju, h kateremu so pripomogli tudi naši zvesti Florijani, zanesljivo prišli do zmage. Res je lepo igrati tukaj in Izoli želim vse najboljše v nadaljevanju, nas pa čaka nadaljnje delo,« je po dvoboju za klubsko spletno stran spregovoril Ocvirk.

https://si.gorenje.com/

Celjski rokometaši bodo v prihodnjem krogu pred domačo publiko gostili Dobovo, medtem ko Izolane čaka izjemno težko gostovanje pri Ormožanih. Čez teden dni pa bo v Zlatorogu na sporedu tudi prva tekma EHF Lige prvakov proti nemškemu prvaku Flensburgu.

Liga NLB, 1. krog:

Sobota, 7. septembra, ob 18.00 (Športna dvorana Kraška, Izola):
RD Butan Plin Izola – RK Celje Pivovarna Laško 21:32 (11:15)več o tekmi TUKAJ

Ob 19.00:
MRD Dobova
 – RD Koper 30:27 (17:12)več o tekmi TUKAJ
MRK Krka Novo mesto – RK Maribor Branik 27:25 (11:11) več o tekmi TUKAJ

Ob 20.00:
RD Urbanscape Loka
 – RK Gorenje Velenje 27:25 (14:13)več o tekmi TUKAJ

Že odigrano:
RK Trimo Trebnje – RK Jeruzalem Ormož 28:24 (9:10) – več o tekmi TUKAJ
RK Slovenj Gradec – RD Riko Ribnica 33:36 (18:16)

More in Liga NLB