Connect with us
Naslov SEHA lige branijo rokometaši Vardarja. Foto: SEHA liga

F4 SEHA lige 2019

Na F4 SEHA lige v Meškovu deset Slovencev

Naslov prvaka SEHA lige branijo rokometaši Vardarja iz Skopja. Foto: SEHA liga

Na F4 SEHA lige v Meškovu deset Slovencev

Pred dnevi je bil tudi uradno znan organizator zaključnega turnirja SEHA lige. Slednji je postal beloruski prvak Meškov Brest, katerega člana sta tudi Simon Razgor in Vid Poteko. Poleg njiju pa bo slovenske barve zastopalo še osem Slovencev, ki se bodo s PPD Zagrebom, Vardarjem ali NEXE-jem Našicami borili za končno lovoriko.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaSEHA liga je pred dnevi objavila končni razpored zaključnih dvobojev na sklepnem turnirju četverice v beloruskem Brestu. Kot prva bosta na parket stopila hrvaška rivala – PPD Zagreb (Aleks Vlah, Gregor Potočnik, Urh Kastelic, Branko Tampe) in NEXE Našice (Patrik Leban, Saša Barišić-Jaman, Aljaž Lavrič). Po slovenskem času bo tekma na sporedu v torek, 2 aprila, ob 16.30.

Drugi polfinalni obračun pa bosta začinila beloruski prvak Meškov Brest (Vid Poteko in Simon Razgor) ter makedonski gigant Vardar Skopje (Staš Skube).  Obračun slednjih je na sporedu ob 19.00.

Dan kasneje, torej v sredo 3. aprila pa bo ob 16.30 odigrana tekma za tretje mesto in ob 19. uri še veliko finale, v katerem bo Vardar branil naslov prvaka.

FINAL4, SEHA liga (Brest):

Torek, 2. aprila, ob 16.30:

PPD Zagreb – NEXE Našice (Gregor Potočnik, Aleks Vlah, Urh Kastelic, Branko Tamše; Saša Barišić-Jaman, Patrik Leban, Aljaž Lavrič)

Ob 19.00:

Vardar Skopje – Meškov Brest (Staš Skube; Vid Poteko, Simon Razgor)

 

Sreda, 3. aprila, ob 16.30:

Tekma za tretje mesto

Ob 19.00:

Finale

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in F4 SEHA lige 2019