Connect with us

Evropska tekmovanja

URADNO! Veszprem se vrača v SEHA ligo!

Veszprem se v SEHA ligo vrača po dveh letih. Foto: Telekom Veszprem

URADNO! Veszprem se vrača v SEHA ligo!

Kot so danes poročali naši kolegi z makedonskega portala 24rakomet.mk, se madžarski velikan Veszprem po dveh letih vrača v SEHA ligo. Pomembno novico je danes na novinarski konferenci omenjenega tekmovanja potrdil predsednik lige Mihajo Mihajlovski.

Današnja novinarska konferenca je bila v beloruskem mestu Brest namenjena predvsem številnim novostim v naslednji sezoni. Ena izmed teh je tudi ta, da se po dveh letih suše v tekmovanje znova vrača madžarski podprvaka Veszprem, sicer klub z dvema naslovoma.

»Veseli smo, da se Veszprem vrača v SEHA ligo. Včeraj so se predstavniki kluba udeležili gala večerje in potrdili svojo udeležbo ter podpisali triletno pogodbo za sodelovanje v tekmovanju. Za ostale klube še točno ne vemo, še vedno se pogovarjamo, do konca maja pa bo zagotovo znana celotna slika za naslednjo sezono,« je potrdil predsednik SEHA lige Mihajlo Mihajlovski.

Veszprem, za katerega igrajo tudi slovenski legionarji Borut Mačkovšek, Blaž Blagotinšek, Gašper Marguč in Dragan Gajić, je v preteklosti že dvakrat osvojil naslov SEHA lige, in sicer v letih 2015 ter 2016.

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Evropska tekmovanja