Connect with us

EHF Liga prvakov

Tigrice tokrat brez moči proti Madžarkam

Foto: Uroš Pihner/ŠD Šport

Tigrice tokrat brez moči proti Madžarkam

Rokometašice Krim Mercatorja so na domačem parketu gostile madžarsko ekipo FTC- Rail Cargo Hungaria in po izenačenem prvem polčasu na koncu vendarle klonile z rezultatom (26:32).

Krimovke so se v 9. krogu elitne EHF Lige prvakinj, v domačih Stožicah pomerile s trenutno četrto uvrščeno ekipo madžarskega prvenstva. Na zadnjem srečanju teh dveh nasprotnic se je rezultat sedmih zadetkov končal v korist Madžark. Tokrat so Ljubljančanke pokazale borbeno igro, a v končnici ostale brez točk.

Devetnajst obramb Risovićove premalo za preobrat

V tekmo so odločneje krenile gostje, ki so po sedmih minutah igre vodile že s + 5 (6:1). Sledila je minuta odmora domače ekipe, ki se je po kratkem premoru vendarle uspela zbrati in po zadetku Valentine Klemenčič iz sedmih metrov rezultat poravnala na 9:9. Krimovke so do konca polčasa prišle tudi do prednosti, a so jih madžarske igralke ujele. Polčas se je končal z rezultatom 13:13.

V drugem polčasu smo znova videli pobudo gostujoče ekipe, ki je z delnim izidom 7:3 prišla do vodstva +4 (20:16). Tigrice so se jim uspele približati na + 2 (20:18), a v nadaljevanju nismo bili priča večjim presenečenjem. Gostje so se na koncu veselile zaslužene zmage (32:26).

EHF LIGA PRVAKINJ, 9. KROG (SKUPINA A):
RK Krim Mercator – TFC – Rail Cargo Hungaria 26:32 (13:13)
Ugolin 6, Klemenčič 5 (2); Malestein in Hafra 8, Bolk 5

LESTVICA:

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore
https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in EHF Liga prvakov