Connect with us

Tuja prvenstva

Miloš Djurdjevič s Köflachom prihodnjo sezono v avstrijski prvi ligi

Miloš Djurdjevič letos blesti v Avstriji. Foto: Barnbach Köflach

Miloš Djurdjevič s Köflachom prihodnjo sezono v avstrijski prvi ligi

Slovenskim legionarjem v prvi avstrijski ligi se bo v naslednji sezoni pridružil tudi otrok sevniškega kluba in nekdanji rokometaš Trima Trebnjega Miloš Djurdjevič, ki je z Barnbach Köflachom včeraj uradno potrdil napredovanje v najkakovostnejši razred domačega tekmovanja.

Miloš Djurdjevič je rokometno kariero začel v domačem klubu iz Sevnice. Kot mlad fant je imel velik potencial in bil celo nekdanji mladinski reprezentant. V članski ekipi sevniškega prvoligaša je bil stalno eden izmed nosilcev igre, v sezoni 2015/2016 pa okrepil vrste trebanjskega Trima. Pri slednjem je ostal tri sezone, lani pa večino časa preživel na klopi. Tako se je po potrebi z večjo minutažo odločil za nove izzive, in sicer za prvi odhod v tujino, kjer je okrepil avstrijskega drugoligaša Barnbach Köflach.

Letos je pri slednjem odigral vidno vlogo in se prebil celo v prvo avstrijsko ligo. »Občutki so fantastični, saj je bil to naš cilj od samega začetka in smo trdo garali za ta uspeh. Dominantni smo bili skozi celotno sezono, zato naslov za nas ni bil presenečenje. V Avstriji se počutim odlično, z soigralci se odlično razumemo in jaz sem zadovoljen tu, zato v klubu ostajam še vsaj dve leti,« je za naš portal povedal Djurdjevič, ki je odigral 31 tekem in prispeval kar 218 zadetkov.

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Tuja prvenstva