Connect with us

Liga NLB

Ivan Budalić novi vratar Dobove

Budalić je letos igral pri ljubljanskemu Grosist Slovanu. Foto: Lin Gombač/ŠD Šport

Dobova že pospešeno sestavlja ekipo za prihodnjo sezono. V vratih bo Andraža Polutnika, za katerega se bojda zanima Krško, zamenjal Ivan Budalić, ki je letos branil pri ljubljanskemu Grosist Slovanu.

Budalić je v Slovenijo prispel na začetku letošnje sezone iz vrst aktualnega bosanskega prvaka Izviđaća. Pri slednjem je imel kar nekaj izkušenj, med drugim tudi iz SEHA lige. V vratih ljubljanskega drugoligaša je kazal dobre predstave, kar je bilo dovolj za prestop v Dobovo.

»Od prihodnje sezone dalje bom igral v Dobovi. Želel bi se zahvaliti vsem na Kodeljevem za super sezono, kateri je za piko na i manjkala uvrstitev v prvo ligo. Srečen sem, da sem podpisal pogodbo z Dobovo, tako da se že veselim kvalitetnih tekem proti Celju, Gorenju, Ribinici in ostalim ekipam. Dobova ima zelo mlado in hkrati obetavno ekipo. Verjamem, da bom hitro dobi zaupanje v strokovni štab in želim sim narediti čim boljši rezultat,« je za ŠD Šport dejal Budalić.

Slednja si je že zagotovila obstanek v slovenski rokometni eliti, ni pa še znano, kdo bo vodil moštvo v prihodnji sezoni. Po slovenskih rokometnih kuloarjih se je največ omenjalo predvsem starega znanca Benjamina Teraša in nekdanjega novomeškega stratega Mirka Skoka.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Liga NLB