Connect with us

Liga NLB

Horžen v dresu pivovarjev do 2022

Kristjan Horžen se prihodnjo sezono odpravlja v Celje. Foto: RK Celje Pivovarna Laško
Horžen bo celjske barve branil še vsaj tri leta. Foto: RK Celje Pivovarna Laško

Celjski klub se je uspel dogovoriti za podaljšanje pogodbe še z enim talentiranim rokometašem. Dres pivovarjev bo do 2022 nosil tudi slovenski mladinski reprezentant Kristjan Horžen, ki se je v svoji krstni sezoni že ustoličil v knežjem mestu.

Obetavni Horžen je v celjski klub prišel na začetku letošnje sezone iz vrst Trima Trebnjega, kjer se je razvil v talentiranega krožnega napadalca. Za člansko moštvo je doslej odigral 46 tekem in prispeval 85 golov, v EHF Ligi prvakov pa se je ob debitantskih nastopih proslavil s štirinajstimi zadetki.

»Vesel sem, da ostajam v Celju, kjer se odlično počutim. Odločitev za podaljšanje pogodbe je bila preprosta, saj čutim veliko zaupanje s strani kluba, trenerja in navijačev. Tu so vrhunski pogoji za moj razvoj, napredujem iz dneva v dan. Verjamem, da bom s trdim delom naredil še korak dalje v moji rokometni igri. Veselim se zaključka te sezone in vseh prihodnjih, ki jih bom odigral v celjskem dresu,« je ob podpisu triletne pogodbe za klubsko spletno stran spregovoril Horžen.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Liga NLB