Connect with us

Liga NLB

Aleš Sirk zapušča klop Dol TKI Hrastnika

Aleš Sirk je na klopi zasavskega prvoligaša zdržal približno eno leto in pol. Foto: RK Dol TKI Hrastnik

Danes je kot strela z jasnega odjeknila novica iz zasavskega prvoligaša, da sta se sevniški strokovnjak Aleš Sirk in uprava Dol TKI Hrastnika razšla. Glavni razlog so bili, kot so zapisali na strani kluba, prav neprepričljivi rezultati v zadnjih nekaj krogih.

Slovo Aleša Sirka od dolske klopi je zagotovo marsikomu presenečenje, prav zato, ker se Dolani krčevito borijo za obstanek med elito, pa vendarle se je uprava kluba odločila drugače. Čeprav je predzadnje uvrščena ekipa državnega prvenstva v prejšnjem krogu prepričljivo premagala ekipo SVIŠ-a iz Ivančne Gorica, pa na klopi Zasavcev prihaja do spremembe.

Sevničana Sirka bo na klopi do konca sezone zamenjal dosedanji pomočnik Tadej Simončič, ki se je v enaki situaciji znašel že pred prihodom Sirka, ko je takrat začasno prevzel trenersko palico od Rajka Begoviča.

»Alešu bodo vrata dolskega kluba vedno odprta, na njegovi nadaljnji trenerski poti pa mu želimo obilo uspeha,« je za klubsko stran spregovoril predsednik kluba Dejan Selak.

Dolane sicer že ta petek čaka zaostala tekma šestega kola Lige NLB za obstanek, ko se bodo odpravili na gostovanje v Trebnje. Obračun se bo v športni dvorani OŠ Trebnje pričel ob 19. uri.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Liga NLB