Connect with us

Liga NLB

Dobovičnik v Trimu do leta 2022

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Dobovičnik v Trimu do leta 2022

Trebanjski klub je danes potrdil novico, da bo Anže Dobovičnik trebanjske barve branil tudi v prihodnjih dveh sezonah, s čimer je na Dolenjskem postal pomemben člen ekipe.

Anže Dobovičnik je športno pot začel v Celju, kjer je svoj potencial kazal že v mlajših kategorijah. Redno se je nahajal na spiskih reprezentančnih selekcij, pred dvema letoma pa bil tudi del zlate generacije, ki se je v celjskem Zlatorogu veselila naslova evropskega mladinskega prvaka.

V Trimo je prišel tik po tem naslovu, v lanski sezoni pa na 31 tekmah dosegel 85 zadetkov in bil pomemben člen lanskoletne zasedbe. Letos mu odlično kaže na obračunih, kjer je v 22 srečanjih prispeval 80 golov. Podaljšanje sodelovanja pa le dokazuje dobro delo v klubu.

»Najprej se prav lepo zahvaljujem vodstvu RK Trimo Trebnje za ponujeno priložnost in zaupanje za naslednji dve sezoni. Kljub velikim spremembam igralskega kadra pred letošnjo sezono in prihodom novega trenerja, ko smo se morali prilagoditi načinu dela, se spoznati kot ekipa, smo dosegli velik napredek, kar nenazadnje dokazuje tudi naš položaj na lestvici,« je za klubsko spletno stran dejal Dobovičnik.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Liga NLB