Connect with us

Liga NLB

Aleksandar Tomić novi vratar ambicioznega Trima

Aleksandar Tomić je odmevna okrepitev v vrstah Trima Trebnjega. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Vodstvo RK Trima Trebnjega že pospešeno kuje načrte za naslednjo sezono in te dni uradno podpisalo pogodbo s prvo okrepitvijo. Vratnice trebanjskega kluba bo okrepil izkušeni srbski vratar Aleksandar Tomić, ki je zadnja tri leta preživel pri novomeški Krki.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaVodstvo trebanjskega kluba si v prihodnji sezoni resno želi napadati uvrstitev med najboljših šest ekip v Sloveniji, kar posledično prinaša tudi boje v Ligi NLB za prvaka. Aleksandar Tomić bo tako prva okrepitev, ki bo članski ekipi precej pripomogel v dolgoročnem projektu vrnitve na pota stare slave.Tomić je svoje prve rokometne naredil v Srbiji, kjer je igral tudi za beograjski Partizan. Leta 2014 so ga ambicije novomeške ekipe in cilji v prihodnjih sezonah mikale za odhod v Slovenijo k novomeški Krki. V lanski sezoni je bil del velikega uspeha in s Krko osvojil drugo mesto v pokalu Slovenije, letos pa v superpokalnem obračunu na kolena spravil Celje Pivovarno Laško in bil z odličnimi obrambami glavni junak srečanja.

»Vesel sem, da sem prišel v klub z veliko tradicijo in visokimi cilji tako za naslednjo sezono kot za prihodnost. Tukaj sem začutil sem izjemno spoštovanje v vodstvu kluba. Tudi moji cilji so veliki, saj si sprva želimo priti v Ligo NLB za prvaka, kasneje pa med najboljše tri oziroma štiri ekipe v Sloveniji, kar bi pomenil največji uspeh v zgodovini kluba,« je ob podpisu dvoletne pogodbe povedal izkušeni srbski čuvaj mreže.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Liga NLB