Connect with us

Evropska tekmovanja

Zgodba Gregorja Ocvirka se v Skopju končuje

Foto: Slavko Kolar
Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Slovenski mladinski reprezentant Gregor Ocvirk bo po poročanju makedonskega rokometnega medija g-sport.mk še ta konec tedna zapustil Vardar Skopje. Kot je zapisal omenjeni rokometni portal, trener Roberto Garcia Parrondo nanj ne računa več.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaOcvirk je bil na izhodnih vratih makedonskega velikana sicer že v začetku meseca novembra, ko mu je športni direktor Edvard Kokšarov postavil ultimat, saj ga bodo v nasprotnem primeru suspendirali. Nato je vendarle ostal in ni bilo večjih zapletov.

Kot poroča makedonski medij g-sport.mk pa bo Ovirk tokrat uradno zapustil makedonsko prestolnico. Glavni razlog je majhna minutaža, saj ga zdaj ni niti v kadru za tekmo SEHA lige.

V Celju sploh ni začel sezone

Kot je bilo znano, se Ocvirk po končanem mladinskem EP-ju ni znašel na pripravah aktualnih slovenskih prvakov, obenem pa v pogovoru za Ekipo udaril po svojem matičnem klubu.

Na koncu je po pogovoru z direktorjem Rokom Plankljem vendarle prekinil pogodbo. Ocvirk pa je v začetku meseca septembra okrepil makedonskega giganta. Vendar se tudi tukaj ni ravno znašel, zato bo klub zapustil že konec tega tedna. Za zdaj še ni znano, kje bo Ocvirk nadaljeval kariero, seveda pa ne izključujemo možnosti o povratku v Sloveniji.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Evropska tekmovanja