Connect with us

Reprezentančni rokomet

Vodstvo RZS seznanilo predsedstvo z nacionalnim športnim centrom

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Rokometna zveza Slovenije je na svoji zadnji seji predsedstva potrdila potrebne dokumente za leto 2018, vodstvo pa je članom predstavilo tudi Nacionalni športni center, ki ga RZS želi izgraditi v sodelovanju z drugimi zvezami.

http://bit.ly/SD-sport-4-ROJSTNI-DANNacionalni športni center je projekt, ki si ga na Brdu pri Kranju RZS želi pripraviti skupaj s košarkarsko, nogometno in odbojkarsko zvezo. Center bi omogočal odlične pogoje za treninge vseh reprezentanc, razvoj mlajših kategorij in športa na splošno, obenem pa bi bil na voljo tudi za številne ostale programe udeleženih zvez. Člani predsedstva so projekt sprejeli z navdušenjem in vodstvu RZS dali vso podporo pri načrtovanju ter izgradnji.

Sodelujoči so na seji potrdili poročilo o aktivnostih pisarne, sprejeli revidirano letno poročilo 2018, poročilo o delu komisije za sojenje ter kodeks ravnanja, ustanovili pa so tudi komisijo za mednarodno sodelovanje v kateri so Uroš Mohorič, Jernej Smisl, Gregor Planteu, Bor Rozman, Sebastjan Gergeta in Tomaž Jontes.

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Reprezentančni rokomet