Connect with us

Reprezentančni rokomet

VIDEO: Vujo z odličnimi vratarji ter pristopom do EP-ja 2020

Veselin Vujović se je s slovensko reprezentanco predčasno uvrstil na EURO 2020. Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Slovenski selektor Veselin Vujović se je v zadnjih treh letih še petič uspel uvrstiti na veliko tekmovanje, od tega tretjič zapored na EURO 2020, ki ga bodo prihodnje leto v mesecu januarju gostile Avstrija, Norveška in Švedska. Pristop je bil povsem drugačen kot na prvi tekmi, obenem pa sta se tokrat še posebej v vratih izkazalo tako Urh Kastelic kot Rok Zaponšek.

Arena Zlatorog je v nedeljo nedvomno pokala po šivih. Po 1037 dneh se je v hram slovenskega rokometa vrnila slovenska reprezentanca – tam, kjer se je začela pot proti srebrni medalji na evropskem prvenstvu leta 2004. Ali bo tako tudi tokrat, pa lahko prvenstvo pričakujemo z optimističnimi mislimi. V legendarni dvorani Zlatorog se je zbralo malo manj kot 5 tisoč slovenskih navijačev.

Slovenski rokometaši so tokrat prikazali precej boljšo predstavo kot na prvi tekmi, obenem pa je bil pristop povsem drugačen. S tem je zadovoljen tudi selektor slovenske izbrane vrste Veselin Vujović, ki je spregovoril še nekaj besed o zamenjavah posameznih igralcev v ekipi.

Spodaj si poglej, kaj je povedal Vujović za ŠD Šport:

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in Reprezentančni rokomet