Connect with us

Liga NLB

VIDEO: Trimo – (ne)zadovoljen s točko

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Rokometaši Trima Trebnjega so včeraj odigrali prvo tekmo NLB lige v letošnjem koledarskem letu 2019 in proti Koprčanom iztržili pomembno točko. V taboru Trima pa so tako zadovoljni kot žalostni, saj bi se srečanje lahko končalo tudi v korist Trebanjcev.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaV trebanjski športni dvorani smo včeraj spremljali pravi rokometni spektakel. Bilo je pestro tako na igrišču kot na tribunah, kjer se je zbralo 300 ljubiteljev slovenskega prvoligaškega rokometa. Marketinški oddelek pri trebanjskemu prvoligašu je bil več kot zadovoljen s samo izvedbo tekme, saj je bila dvorana napolnjena do zadnjega kotička.

Zadnje sekunde dvoboja so bile precej razburljive. Nekaj sekund pred koncem je Gal Cirar zadel vratnico in tako je bilo jasno, da bo Trimo kljub veliki želji po zmagi vknjižil remi. Vseeno je Cirar kljub zadnjemu zgrešenemu strelu odigral zelo dobro ter bil od šestih poizkusov natančen petkrat.

Po včerajšnjem srečanju je pred klubsko kamero stopil levi zunanji rokometaš Tobias Cvetko, ki je po dolgem času odigral zares odlično tekmo in se kar šestkrat vpisal med strelce.

Spodaj pa si oglej video izjavo Tobiasa Cvetka, ki je bil s šestimi goli najboljši strelec Trima Trebnjega:

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in Liga NLB