Connect with us

Liga NLB

VIDEO: Trimo Hamidovićeva odskočna deska za tujino

Dino Hamidović je s Trimom podpisal dvoletno pogodbo. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

VIDEO: Trimo Hamidovićeva odskočna deska za tujino

Ambiciozni trebanjski klub, ki si v prihodnji sezoni želi igrati v enemu izmed evropskih tekmovanj, je včeraj pripeljal še zadnjo okrepitev v svoje vrste. Moštvo bo na položaju levega zunanjega okrepil talentirani bosanski reprezentant Dino Hamidović.

Dino Hamidović je za bosansko reprezentanco odigral že kar nekaj tekem. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Hamidović velja za največjo in najodmevnejšo okrepitev za prihajajočo sezono v trebanjskem klubu. Dres bosanske izbrane vrste je oblekel štirikrat in na omenjenih štirih obračunih dosegel sedem zadetkov. Daleč najboljšo predstavo je prikazal v aprilskem reprezentančnem ciklusu proti Finski, kjer je pred domačo publiko s petimi zadetki popeljal domačo reprezentanco do ene najpomembnejših zmag, tako da bomo Dina prvič v zgodovini prihodnje leto januarja spremljali na evropskem prvenstvu v Avstriji, na Švedskem in Norveškem.

»Občutki so fantastični. Spoznal sem tako soigralce kot vse ljudi v klubu in tudi mesto. Vsi fantje so mladi, kar mi je zelo všeč, zato se bom lahko hitro vklopil v način dela. Za Slovenijo in Trimo sem se odločil zato, ker si želim narediti korak dalje v moji karieri. Hkrati menim, da je to odskočna deska za tujino, vendar moram iti korak po korak. To je povsem normalno, hkrati so mi všeč ambicije in verjamem v uvrstitev v Evropo. To govori o velikih ciljih kluba, hkrati pa so pripeljali še štiri odlične igralce,« je ob podpisu dvoletnega sodelovanja dejal Hamidović.

Ivan Vajdl se v Trimo vrača po šestih letih. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Hamidović je po Leonu Rašu, Davidu Didoviču, Aleksandru Tomiću (vsi MRK Krka Novo mesto) ter Deanu Šešiću (Borac Banja Luka – Bosna in Hercegovina) peta igralska okrepitev za naslednjo sezono. V strokovni štab se poleg glavnega trenerja Ivana Vajdla vrača še Marko Tomič, ki bo odslej še bolj vpet v psihično in kondicijsko pripravo članske ekipe.

Trebanjske navijače pa je razveselil še s posebnim vabilom:

 

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Liga NLB