Connect with us
Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Liga NLB

VIDEO: Trebanjci naj se predstavijo za uvod sezone

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

VIDEO: Trebanjci naj se predstavijo za uvod sezone

Članska ekipa Trima Trebnje se je včeraj udeležila sprejema zlatih mladincev, ki so v Celju osvojili naslov evropskih prvakov in dveh kadetov (Lan Grbić in Amadej Jerlah), ki sta uspešno zastopala slovenske barve na evropskem kadetskem prvenstvu na Hrvaškem.

Petkovo dopoldne je bilo rezervirano za ogled proizvodnje trebanjskega sponzorja TEM v Čatežu, popoldan pa so fantje preživeli v centru mesta, saj se je odvijal sprejem za trimove zlate mladince (Kristjan Horžen, Marko Kotar, Anže Dobovičnik), ki so v Celju osvojili naslov evropskih mladinskih prvakov.

Na oder smo lahko pozdravili otroka trebanjskega kluba, Marka Kotarja, medtem ko so Kristjana Horžena nadomestili njegovi starši, saj je nekdanji član trebanjskega kluba trenutno na turnirju v Srbiji s Celjem Pivovarno Laško.

Poleg tega je občinstvo lahko videlo tudi novince, Vladimirja Bojanića (RK Vojvodina/Srbija), Gala Cirarja (Jeruzalem Ormož), Anžeta Dobovičnika (Celje Pivovarna Laško), Adama Seferovića (Dobova) in Lana Grbića (MRK Ljubljana).

Več o včerajšnjem sprejemu pa na spodnjem videoposnetku:

Fotogalerija Dominika Pekeča/RK Trimo Trebnje:

Rokometaši Trima Trebnje so se danes v centru mesta udeležili sprejema zlatih mladincev z EP-ja v rokometu do 20 let,…

Objavil/a RK Trimo Trebnje dne Petek, 24. avgust 2018

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Liga NLB