Connect with us

EHF Liga prvakov

VIDEO: Simon Razgor navdušil na dvoboju proti Madžarom

Foto: SEHA liga

Ta konec tedna sta se v madžarski Veszprem Areni v 13. krogu skupinskega dela EHF Lige prvakov pomerila Telekom Veszprem in beloruski Meškov Brest. Oba kluba imata v svojih vrstah kar nekaj Slovencev. Pri Veszpremu igrajo štirje (Mačkovšek, Gajić, Blagotinšek in Marguč), barve Meškova pa branita Vid Poteko in Simon Razgor. Prav slednji je bil glavni akter poteze tekme.

http://bit.ly/SDSPORT-pasicaSimon Razgor, sicer levokrilni rokometaš Meškova iz Bresta in občasni slovenski reprezentant, se je na  tekmi 13. kroga skupinskega dela EHF Lige prvakov proti Veszpremu izkazal z izjemnim zadetkom. Gre za vrhunsko potezo, ki je ne vidimo vsak dan na rokometnih igriščih.

V nedeljskem obračunu številnih slovenskih reprezentantov so sicer visoko slavili Madžari z 28:20 (9:10). Pri Veszpremu je imela kopica slovenskih legionarjev veliko dela. Borut Mačkovšek je blestel s štirimi zadetki, po enega sta dosegla Dragan Gajić in Blaž Blagotinšek, medtem ko se Gašper Marguč ni vpisal med strelce. Razgor je za Beloruse zadel štirikrat, Poteka pa ni bilo med strelci.

Spodaj si poglej vrhunsko potezo nekdanjega člana mariborskega Branika:

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Advertisement

More in EHF Liga prvakov