Connect with us

EHF Liga prvakov

VIDEO: Prvenec Tadeja Kljuna v EHF Ligi prvakov

Foto: osebni arhiv

Včeraj so rokometaši Celja Pivovarne Laško visoko izgubili na gostovanju v Franciji, pri Nantesu (več o tekmi klikni TUKAJ). Kljub temu se bo včerajšnji dan Tadeju Kljunu zagotovo zapisal globoko v spomin. Primorec je včeraj zabil prvi zadetek v EHF Ligi prvakov, potem ko je s sedmih metrov premagal Cyrila Dumoulina.

Kljun, ki je svoje prve rokometne korake naredil v Kozini, je včeraj prišel do prve zadetka v EHF Ligi prvakov. To pa se je zgodilo v zadnji minuti tekme, ko je s črte sedmih metrov uspešno premagal Cyrila Dumoulina.

Leta 2001 rojeni Kljun je bil včeraj, skupaj z Maticem Košcem (letnik 2000) najmlajši člen v ekipi, saj je seznam poškodovanih igralcev v Celju zelo velik (več o tem klikni TUKAJ).

Foto: osebni arhiv

»Občutki so zares izjemni. Vesel sem, da mi je trener ekipe (op.p.Tomaž Ocvirk) dal priložnost, ki sem jo očitno zelo dobro izkoristil s prvim zadetkom v EHF Ligi prvakov. Žal smo tekmo visoko izgubili, že zdaj pa nas v sredo čaka težko gostovanje v Kopru,« je za naš portal povedal Tadej Kljun.

Spodaj pa si poglej odličen zadetek Kljuna:

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

More in EHF Liga prvakov